Μεγάλες επιτυχίες για τον σύλλογο μας στο Πανελλήνιο Ανδρών - Γυναικών 2023. Η αθλήτρια μας Μαριάννα Κυριαζή κατέκτησε την 3η θέση στο kumite γυναικών-50κ και ο αθλητής μας Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτης την 5η θέση στην κατηγορία kumite Ανδρών -60 k. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν και οι δάσκαλοι του συλλόγου μας.  Ο Γιώργος Τζάνος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία +84 κ. Ο Χαράλαμπος Κουμάσης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των Kata και η Ελευθερία Κουδουνάκου την 3η θέση στην κατηγορία Κούμιτε γυναικών -56 κ. 

Με προορισμό τη Λάρνακα αναχώρησε η εθνική ομάδα Καράτε, για να λάβει μέρος στο 50ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21. Οι αγώνες διεξήχθησαν το τριήμερο 3-5 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο «Κίτιον». Η ελληνική αποστολή στελεχώθηκε από 36 αθλητές και αθλήτριες. Το σύλλογο μας εκπροσώπησαν οι αθλητές: Νικόλαος Μωραΐτης ( Κατηγορία Κούμιτε Νέων Ανδρών +76 κ) και ο Χρήστος Παπαευσταθίου (Κούμιτε Εφήβων -57 κ) 

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδάκια μας Νικόλα και Άγγελο Μωραΐτη για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο διεθνές τουρνουά της Κροατίας κατακτώντας την 3η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις υπέροχες εμφανίσεις τους στο Πρωτάθλημα έγχρωμων ζωνών και στο κύπελλο Ελλάδος εφήβων & Νέων που λειτούργησε ως κριτήριο για την στελέχωση της εθνικής ομάδας Εφήβων Νέων.
Περισσότερα...

Καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου μας , Νικόλαο Μωραΐτη ,  Άγγελο Μωραΐτη και Χρήστο Παπαευσταθίου για την συμμετοχή τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων & Νέων που θα διεξαχθεί μεταξύ 4-6 Νοεμβρίου στο Μαυροβούνιο.
 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά μας .

Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Παίδων που διεξήχθει στο Βελιγράδι της Σερβίας.
Ο αθλητής μας Άγγελος Μωραΐτης, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση νικώντας στον τελικό τον αθλητή από την Βοσνία με σκορ 9-0 !!!
Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Φίλιππο Ήλη για την εξαιρετική του προσπάθεια και στον Ιωάννη Μπακόλα για την προσπάθεια του , στο αγώνισμα των Κάτα.
Περισσότερα...

Η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καράτε εφήβων & νέων που διεξήχθει το Σάββατο 16 Απριλίου στην πόλη της Κατερίνης μας προσέφερε πολλές συγκινήσεις αλλά και επιτυχίες.
Ο Νικόλαος Μωραΐτης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία κούμιτε Εφήβων -70 κιλών και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος.
Ο Χρήστος Παπαευσταθίου κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία κούμιτε Εφήβων -57 κιλών, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.
Στην κατηγορία των κάτα, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νικόλαος Γιαννούκος , ο οποίος πέρασε την πρώτη φάση με μεγάλη βαθμολογία  και δυστυχώς στην δεύτερη φάση ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς βρέθηκε μια ανάσα πριν το μετάλλιο .
 
Η δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος συνεχίστηκε με 2 ακόμα επιτυχίες.
Την 2η θέση κατέκτησαν ο Ιωάννης Τασιόπουλος +84κ και η Μαριέττα Κυριαζή -50 κιλά στις ηλικίες κάτω των 21 ετών .
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας , που συνολικά βρέθηκαν σε 4 τελικούς στις κατηγορίες τους .
Περισσότερα...

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας, για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2022 .

Περισσότερα...

Οι νέες φόρμες του συλλόγου μας έκλεψαν την παράσταση. Στην επίσημη παρουσίαση που διεξήχθη στα γραφεία μας , οι αθλητές μας δοκίμασαν για πρώτη φορά τις νέες στολές του συλλόγου μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία seven hellas για την υπέροχη δουλειά της. 

Περισσότερα...

Στον σύλλογο μας έγινε η ετήσια αποκριάτικη γιορτή και η κοπή της Βασιλόπιτας. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και γονείς που έτυχαν το τυχερό φλουρί .
 
Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίζετε. 
Περισσότερα...
Load More